Je vindt skaten superleuk?
Je hebt al wat rij-ervaring en rijdt ook graag eens wat sneller?
Je kijkt op naar die snelle jongens en meisjes die je door de sporthal ziet scheuren?

Dan is onze competitie-afdeling misschien wel wat voor jou!

Bij de competitietrainingen worden je vaardigheden verder aangescherpt, en ligt de focus op snelheid, lichaamshouding, starttechniek, …. Ook je uithouding wordt aangepakt onder deskundige leiding.

Naast trainingen heb je ook de mogelijkheid om deel te nemen aan wedstrijden in binnen- en buitenland. Ideaal om je aangeleerde technieken in de praktijk om te zetten en om te proeven van wat competitie is.

Hoe begin ik eraan?

Je bent altijd welkom, na overleg met je trainer, om mee te doen aan de trainingen. Je kan instappen via onze Start2Speed sessies die wekelijks plaatsvinden. Vaak doen de jongere competitieleden hier ook aan mee; zodat je eenvoudig kan doorgroeien naar de ‘echte’ competitie. De trainers zullen je graag helpen om de juiste invulling voor jou te vinden.

Voor deze trainingen is het aangeraden, maar niet verplicht, om competitieskates te gebruiken. Het is mogelijk om deze via de club te huren na het betalen van een waarborg. Goede bescherming is ook zeker nodig!

Wil je echt graag wedstrijden meedoen, dan kan je je inschrijven als competitielid. Dan krijg je een wedstrijdnummer en extra trainingen. Je wedstrijdpakje en eventuele training dien je wel ook nog even bij te bestellen. Zo ben je er helemaal klaar voor om onze club te vertegenwoordigen!

Extra informatie kan je altijd krijgen bij de trainers of de clubverantwoordelijken.

TrainingenWedstrijdenRenners